browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: september 2016

Afrejse

Det var så den ferie, og vi rejser nu hjem til Danmark, med en masse nye oplevelser der skal fordøjes. USA er et fantastisk land at rejse i, har alt at byde på. Helt fantastisk natur, klima for enhver smag og det kan opleves inden for få hundrede kilometer hvad enten du er til det … Continue reading »

Categories: Roadtrip 2016 | Leave a comment

Palms Springs

Så landende vi på hotellet, hvor vi skal nyde de sidste dage-Doubletree Hilton golf resort kan varmt anbefales. Store dejlige værelser og det kan anbefales at få udsigt mod venstre side af golfbanen, da der her er fred og ro, og skønt med morgensolen, da det ofte bliver meget varmt i løbet af dagen. At siden på … Continue reading »

Categories: Roadtrip 2016 | Leave a comment

Los Angeles

Tanken var at vi skulle bo 4 dage i LA, men dels er LA en larmende by, men også ret dyr i forholdt til hvad man kan få for pengene. Vi tog derfor en rask beslutning, og bookede 4 nætter i Palm Spring, hvor vores ferie startede. Vi trængte alle til nogle dage hvor vi … Continue reading »

Categories: Roadtrip 2016 | 2 Comments

Fra San Francisco ad Highway 1

Highway 1 er en meget smuk strækning og vi valgte at køre på ved Half Moon Bay og blev på ruten, til vi ankom til vores hotel Embassye Hilton i San Luis. Kan anbefales for en overnatning, dejlige værelser, sød betjening og fin morgenmad med i prisen-normalt koster en morgenmad af den kaliber ca 20 … Continue reading »

Categories: Roadtrip 2016 | Leave a comment

San Fransisco

San Francisco Doubletree Hilton er en af vores farvorit hoteller, så Berkeley marina der ligger ca 30 min kørsel fra centrum var vores base for to nætter. Et rigtigt dejligt sted med udsigt over vandet, en lille havn og ikke mindst kan man skimte Golden Gate i godt vejr. Alcatraz, Fishermans wharf, Lombard street, China … Continue reading »

Categories: Roadtrip 2016 | Leave a comment