browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Palm Springs

Posted by on 19. august 2016

Vi ankom til Palm Springs den 18 August på et skønt resort med udsigt over en meget veltrimmet golfbane med bjerge i kulissen-fantastisk. Da vi ankom blev vi blæst omkul af varmen, trods det at vi var advaret af vores gode venner Anette og Michael så har ingen af os nogen sinde oplevet en sådan varme. Nå der kom et vindsus var det som at blive blæst på med en varm føntørre?

Vi havde fået anbefalet at køre ud og spise frokost ved et sted der hed White water, et natur område med krystalklare små søer.

Det gjorde vi, og det var turen værd- omend det var meget varmt.

Der var skilte med advarsler om klapperslanger, så vi så os godt for, hvor vi gik.

 

DSC_2766DSC_2776

 

Servicen på hotellet er i top og vi nyder det- lige nu sidder vi og nyder et koldt glas vand på balkonen og ser solen stå op-livet er skønt.

DSC_2750


4 Responses to Palm Springs

 1. Anette og Michael

  Dejligt at I er kommet godt herover? Ja, varmen er heftig i Palm Springs, og bliver nok først mere tålelig efter Lake Havasu?
  Samtidig venter der jer stadig en masse spændende oplevelser? Selv sidder vi lige nu på verandaen i Monument Valley, og ser ud på de store massive klippeformationer i måneskin? Et syn man ikke kan blive træt af☺️
  God tur til Joshua i morgen?

 2. Maj-Britt Toft

  Det lyder fantastisk men vi har desværre ikke dage nok så vi kan nå ud i det område også
  vi er ved at være klar til at drage videre- er lidt spændt på vejene da vi fik en advarsel sent i aftes at der var sandstorm, men mon ikke vejene er farbare?

 3. Heinrich kirch Thomsen

  Hva Malthe, jeg vil lige høre om der er en lille chance for at du kommer levende hjem. Ja, jeg tænker på SLANGERNE!

  Man kan jo også dø af skræk.

  Hilsen far

Skriv et svar