browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bryce Canyon

Posted by on 5. oktober 2014

Som et led i rejseplanen skal turen nu går til henholdsvis Bryce Canyon og Grand Canyon. så efter et dejligt døgn ved Lake Powell drog vi så videre til en by der hedder Flagstaff, hvor vi har booket os ind på Hilton. Planen var, at vi på vejen til Flagstaff skulle besøge Bryce Canyon. vi har efterhånden kørt rigtig mange kilometer, og vi har været rigtig god til at planlægge vores tur er vi alle enige om. Alle vores køreture er kombineret sådan, at der er oplevelser på vejen, så når vi når frem til det næste overnatningssted, så har vi nye oplevelser at tale om.

 

Bryce Canyon (13)

så vi klar

 

Bryce Canyon (9)

Der er utrolig smukt og man kan nemt forstille sig at indianerne boede i dette område.

Bryce Canyon (25) Bryce Canyon (27)  Bryce Canyon (36) Bryce Canyon (39) Bryce Canyon (41) Bryce Canyon (47) Bryce Canyon (71) Bryce Canyon (78)

 

 

Til og fra Bryce Canyon køre man igennem to porte

Bryce Canyon var også en dejlig oplevelse, og det er slående, hvor godt det er tilrettelagt for turister, så det er nemt at kommer rundt og se de man skal se når man er der.

 


Skriv et svar