browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Golfbilen

Posted by on 29. september 2014

Peter bliver ringet op af personalet, da der er sket en fejl, mens vi sidder alle sammen i deres hotelværelse for at hygge os. Peter bliver nød til at tage afsted mod receptionen, som ligger et stykke væk. Han siger at han vil løbe derned. Peter kommer hurtig tilbage og er forpustet, godt løbet hr Toft…. Dog kan en pålidelig kilde informere om at hr Toft er blevet transporteret tilbage i en golfvogn. Dette fortæller hr Toft dog ikke noget om da han vender tilbage til os andre, men beder os lægge mærke til hvor hurtig han har været

IMG_0720.JPG


Skriv et svar