browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Yosemite

Posted by on 27. september 2014

Klokken er nu ved at være 23.30 her i Oakhurst, som ligger meget tæt på  syd indgangen til  Yosemite Nationalpark.

IMG_2609.JPG
Byen er ikke så stor, men der er en del hoteller restauranter og mange forretninger på et forholdsvis lille areal. Fra vores hotelværelse har vi en flot udsigt over bjergene.

Vi tjekkede ind på hotel Days In i går eftermiddags. værelserne er fine store, så vi kan snildt  samles alle ti på Pia og Jørgens Værelse- 406 🙂 Dette har vi så gjort et par gange, her til aften til Pizza party  og rødvin.

I går aftes da vi ankom besøgte vi en Italiensk restaurant, hvor maden og betjeningen var helt i top. Peters bøf var lidt for rød, hvilket de beklagede mange gange, lavede en ny og vi fik drikkevarerne gratis. Amerikanere er utrolig service parate- fantastisk, det kunne vi lære noget af i Dk.

I dag har vi så været i nationalparken, der er kendt for sine kæmpe Sequoia træer, vandfald og ikke mindst bjørne.

IMG_2635.JPG

Ja-alting er stort her i USA

Ja-alting er stort her i USA

Yosemite - 25.8.2014 (90)

Det siges, at der kan komme en bil igennem 🙂

IMG_2639.JPG
Vi kørte tidligt af sted, så vi kunne nå at se det vi skulle, nemlig at se verdens største træer, samt de smukke vandfald. Nogle i selskabet var nok meste interesseret i at få et glimt af en bjørn. Det lykkedes for Pia, hun  skimte en bjørn, i forbifarten gennem vinduet på bilen.

Turen igennem Yosemite gik gennem snoede bjergveje, op i næsten 2000 m højde. Takket været en god Chaufør -Patrick, kom vi sikkert igennem denne fantastiske smukke oplevelse, dog uden at se vandfald der var løbet tør for vand.

I  morgen  drager vi  til Bodi Ghost town og videre til Bishop hvor vi tager en overnatning.

vi lægger lidt billeder op på et andet tidspunkt når nette virker bedre tak, for nu og godnat fra os 🙂

 


Skriv et svar