browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

San Fransisco

Posted by on 5. september 2016

San Francisco
Doubletree Hilton er en af vores farvorit hoteller, så Berkeley marina der ligger ca 30 min kørsel fra centrum var vores base for to nætter. Et rigtigt dejligt sted med udsigt over vandet, en lille havn og ikke mindst kan man skimte Golden Gate i godt vejr.
Alcatraz, Fishermans wharf, Lombard street, China town og Union square
var vores mål, og vi nåede det trods lidt tidspres. Efter mange km i benene sluttet dagen af med udsigtspunkt ved Golden Gate, hvor Simone desværre var lidt uheldig, faldt og fik slået sig godt og grundigt, og fik ødelagt både sin hånd albue og jakke- øv

Varslingssystem på smarthphone – vi blev varsler mange gange,og til sidst fandt vi ud af, at det var grundet en bortførelse af et barn.

Ved Golden Gate var der gang i en redningsaktion på grund af en kæntret båd. Det helt store skyts var sat i værk med helikoptere og nyheds rapportere, så der var lige før vi havnede på landsdækkende tv ?

Efter et par gode dage, var vi klar til at køre videre mod Los Angeles

Fil 04-09-2016 22.37.12

Fil 04-09-2016 22.37.30

Udsigt fra vores hotel værelse

Fil 04-09-2016 22.36.13


Skriv et svar